google-site-verification=r2WOf2yCWiEmv9AcJwoNMlBSVWRM5wLBOSxI04b0JoU Tetamu Blog Untuk Direview Minggu ini:ciklaili.com | Portal Informasi

Portal Informasi

Blog Peribadi dan Informasi Rakyat Malaysia

Hosting Percuma

Wajib Baca

Arkib Blog

Navigation-Menus (Do Not Edit Here!)

Discussion

Pages

Contact Form

Name

Email *

Message *

Pages

Youtube Portal

Loading...
Powered by Blogger.

Jom Follow

Catatan Popular

Tetamu Blog Untuk Direview Minggu ini:ciklaili.com

*Ahad-10/2/2013*

 

Ada satu blog  yang saya suka.Blog beliau ada juga segmen blog review untuk para pengomen yang terbanyak.Namun saya pula tidak meletakkan apa-apa syarat untuk mereview blog orang.Saya lakukan dengan niat dan tujuan untuk mengkaji blog tersebut.

 

Blog ini mempunyai nama yang pendek dan mudah diingati.Pandangan pertama terhadap blog ini ringkas namun menarik.Berlatarbelakangkan warna putih yang bersih.Sedap mata memandang.

 

Saya difahamkan penulis blog ini adalah seorang pendidik dan blogger separuh masa.Sudah berkeluarga dan mempunyai beberapa orang cahaya mata.

 

Dulu beliau menggunakan nama blogspot sebelum berhijrah ke domain berbayar iaitu www.ciklaili.com.Menggunakan nama dot com nampaknya lebih profesional dan berwibawa.

 

Ada satu segmen yang menarik dalam blog ini iaitu Bloglist Setahun Ciklaili.com dan 5 Blog pilihan Ciklaili.com.Sudah pasti penghormatan begini memberi perasaan terharu kepada blog yang terbabit.Namun saya berharap juga dapat masuk dalam senarai yang dinyatakan.Terus terang sahaja saya katakan untuk tumpang popular.Perkara baik usah dimalukan.

 

Bagi mereka yang belum singgah ke blog boleh berbuat demikian selepas ini.Anda akan berasa berbaloi dan sudah pasti untuk singgah ke blog ini lagi.Antara segmen yang menarik untuk kita baca berkaitan panduan untuk :

 

1.panduan pelajar,guru dan ibubapa

2.panduan percutian

3.panduan kehamilan

4.panduan penjagaan anak

5.panduan umum

 

p/s: Kepada cikgu Laili selamat maju jaya dalam kerjaya dan terus berkarya dalam blog yang hebat ini.Kami sebagai blogger baru amat menghargainya dan sentiasa perlu bimbangan serta teguran.

 

Sumber grafik: www.yahoo.com

Anda baru saja membaca artikel yang berkategori terjah blog dengan judul Tetamu Blog Untuk Direview Minggu ini:ciklaili.com . Anda boleh bookmark halaman ini dengan URL http://ingathanafi.blogspot.com/2013/02/tetamu-blog-untuk-direview-minggu.html . Terima kasih!
Ditulis oleh: Blogger Hanafi - Sunday, 10 February 2013

8 komentar untuk " Tetamu Blog Untuk Direview Minggu ini:ciklaili.com "