google-site-verification=r2WOf2yCWiEmv9AcJwoNMlBSVWRM5wLBOSxI04b0JoU Puteri Sarah | Portal Informasi

Portal Informasi

Blog Peribadi dan Informasi Rakyat Malaysia

Hosting Percuma

Wajib Baca

Arkib Blog

Navigation-Menus (Do Not Edit Here!)

Discussion

Pages

Contact Form

Name

Email *

Message *

Pages

Youtube Portal

Loading...
Powered by Blogger.

Jom Follow

Catatan Popular

Puteri Sarah

puteri sarah

 

Kuala Lumpur: “Kalau ikut saya, memang kita nak hebahkan sebab ini benda baik tapi sudah kehendak dia untuk rahsiakan, maka kena hormati permintaannya,” jawab penerbit filem, Datuk Yusof Haslam mengenai gambar majlis merisik anaknya, Syamsul Yusof dan Puteri Sarah yang tersebar di Internet, semalam.

 

Yusof berkata, majlis merisik Puteri Sarah Liyana Megat Kamaruddin, 29, berlangsung di kediaman aktres itu di Bandar Sri Damansara dekat sini secara tertutup atas permintaan Syamsul, 30.

 

“Kami sendiri pun terkejut dengan keputusannya sebab secara tiba-tiba dia menyuarakan hasrat kepada ibunya untuk melamar Sarah. Sebenarnya, saya sendiri tak tahu persahabatannya dengan Sarah serius sebab apa yang saya tahu mereka berkawan biasa.

 

Selanjutnya dalam harian metro

 

Syamsul, Puteri Sarah nikah Februari. PUTERI SARAH (kiri) dan Syamsul Yusof kini menanti hari bahagia untuk diijabkabul sebagai suami isteri.KETIKA filem arahannya, KL Gangster 2 bocor di internet sebulan sebelum ditayangkan tahun lepas, Syamsul Yusof pernah ditebak tentang hubungannya dengan pelakon Puteri Sarah.
kosmo/Hiburan - 19/01/2014

p/s :Kredit gambar kepada oh artis.com

Anda baru saja membaca artikel yang berkategori isu semasa dengan judul Puteri Sarah . Anda boleh bookmark halaman ini dengan URL http://ingathanafi.blogspot.com/2014/01/puteri-sarah.html . Terima kasih!
Ditulis oleh: Blogger Hanafi - Tuesday, 21 January 2014